Kunstmarkt Haaksbergen! Dat moet je zien!

De kunstmarkt Haaksbergen is een wervelend, kleurrijk, vernieuwend, creatief jaarlijks terugkerend evenement waar kunst- en cultuurmakers en vele, vele bezoekers iedere zomer naar uitkijken. Het niveau van de kunstenaars ligt hoog, het aanbod is zo divers mogelijk en de creatieve omlijsting van de kunstmarkt is ieder jaar weer een grote verrassing! Wat zal er komende zomer allemaal weer gebeuren? Gewoon gezellig komen want dat moet je zien!

De kunstmarkt Haaksbergen wordt al decennialang georganiseerd door de stichting Art4More
Deze stichting bestaat uit 4 creatieve mensen, waaronder 3 kunstenaars, die een aantal gezamenlijke passies en talenten hebben, namelijk: kunst in de breedste zin, organisatietalent, ondernemerschap en creativiteit. Door deze passies en talenten te verbinden organiseren zij elk jaar met heel veel plezier de kunstmarkt in Haaksbergen!

Verbinden van de kunst- en cultuursector vinden de stichting belangrijk. Elk jaar gaan ze op zoek naar leuke acts en bedenken unieke ideeën die een aanvulling zijn op dat wat de kunstenaars vanuit hun kramen al aan de bezoekers bieden. Dat resulteert elk jaar weer in een uniek en verrassend aanbod voor jong en oud.

Tijdens de kunstmarkt zelf verzamelen zij een bont gezelschap van gedreven vrijwilligers om zich heen en met elkaar zorgen zij voor een vlekkeloos verloop van een prachtige kunstmarkt waar nog lang van nagenoten wordt.