Kunstmarkt Haaksbergen 2023 – Workshop schilderkunst van Belinda Saul-Bos

Dit jaar wordt een nieuw en uniek onderdeel toegevoegd aan de Kunstmarkt: het Twents Cultureel Workshopplein. Op het Workshopplein kunnen de bezoekers ‘proeven’ en beleven welke lessen en workshops er eigenlijk allemaal aangeboden worden op het gebied van kunst en cultuur in Twente. Zoals de workshop schilderkunst van Belinda Saul-Bos.

Over de workshop schilderkunst van Belinda Saul-Bos

Ontdek de fascinerende wereld van schilderkunst tijdens mijn workshop met structuurpasta en cracklepasta! Tijdens deze creatieve sessie laten we je kennismaken met verschillende materialen en technieken om een uniek kunstwerk op canvas te creëren.

Daarnaast ontdek je het magische effect van cracklepasta. Deze speciale pasta creëert scheurtjes en barstjes in je verflaag, waardoor een prachtig verouderd effect ontstaat. Je leert hoe je de cracklepasta op de juiste manier aanbrengt en je schilderij tot leven brengt met een vleugje nostalgie.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een prachtig kunstwerkje dat je trots aan de muur kunt hangen. Of je nu een ervaren schilder bent of nog nooit een penseel hebt aangeraakt, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze creatieve en inspirerende miniworkshop.

Groetjes Belinda Saul-Bos