Kunstmarkt Haaksbergen 2023 – Lisa Sprenkeler

Lisa Sprenkeler neemt deel aan de Kunstmarkt Haaksbergen 2023. De in Eibergen woonachtige kunstenares maakt ‘Stippen op Porselein’.

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Lisa stipt

Kijk voor meer informatie op de instagram pagina van Lisa stipt

Lisa Sprenkeler 01

Lisa Sprenkeler 02

Lisa Sprenkeler 03

Lisa Sprenkeler 04

Vragen aan de kunstenares

Kun je jezelf even kort voorstellen?

Hoi, ik ben Lisa Sprenkeler. Woonachtig in Eibergen met man, 2 kinderen en hond. Van beroep ben ik bloembindster, en dit doe ik al jaren vol tevredenheid en passie. Zo ben ik altijd met kleuren bezig en combinaties. Dit doe ik dan ook met mijn stip werk. Ik laat mij inspireren door de natuur. Als bloemenmeisje natuurlijk niet te voorkomen. Bloem kleuren laten mij inspireren voor het stipwerk. Met de verscheidenheid van kleuren kan je diverse kleurencombinaties maken. Door deze kleuren te combineren kan je het stipwerk spannend maken of juist rustig. Net waarvoor je het wilt gebruiken, geven of waar je zin in hebt. In mijn workshops ga ik je inspireren om zelf een mooi kunstwerk van kleuren te maken.

Wat is jouw grootste passie?

Kleur!

Wat inspireert jou?

Bloemen!

Hoe lang doe je over een kunstwerk?

Dat ligt eraan hoe groot het kunstwerk word, rustig of veel creaties. Half uur tot 2 dagen, week, of langer.

Ben je autodidact of heb je een gerichte opleiding gevolgd?

Een workshop volgen, veel volgen via de socials, jezelf uitdagen, veel maken. Dus ja veel zelf aangeleerd.

Hoe besteed je jouw vrije tijd het liefst?

Aan zee, met zon, strand met mijn gezin.

Ben je tevreden over de keuzes die in je werk hebt gemaakt?

Uiteindelijk wel.

Wat zijn je ambities?

Lekker veel workshops en stipfeestjes geven in combinatie met mijn werk als Bloembindster. Ik vind dit een ideale combi.

Wat is je favoriete museum?

Niks speciaals eigenlijk.

Als je overal zou kunnen wonen, waar zou je dan wonen?

Italie, Como-meer, Porlezza.