Cultuurmakers – Wendy Droog

Wendy Droog is één van de deelnemers aan de Kunstmarkt Haaksbergen 2024. De in Hengelo woonachtige kunstenares maakt dot-art.

Kijk voor meer informatie op de website van Wendy Droog

Kijk voor meer informatie op de facebook pagina van Wendy Droog

Kijk voor meer informatie op de instagram pagina van Wendy Droog

km24 Wendy Droog 1

km24 Wendy Droog 2

km24 Wendy Droog 3

km24 Wendy Droog 4

Dotten

Wendy Droog kwam 3 Jaar geleden in aanraking met het Dotten, een Engelse benaming voor Stippen. ‘Ik had het al wel eens voorbij zien komen op porselein, maar dat trok mijn aandacht minder. Totdat ik dezelfde techniek bleek te kunnen verwerken in een schilderij op canvasdoek. Sinds die tijd kan ik niet meer zonder en vind ik het een uitdaging om te onderzoeken waarop ik allemaal kan Dotten. Zo zijn de verschillende producten tot stand gekomen zoals kettingen, sleutelhangers, sfeerverlichting, voorraadbussen etcetera.’

Kleurrijke webshop

In de webshop van Wendy Droog vindt u schilderijen, sieraden, sleutelhangers, haarclips, sfeerlichtjes, etcetera, die in het teken staan van de Dottechniek, oftewel ‘stipjes’. Een passie waar Wendy reeds 3 jaar in gespecialiseerd is.

Het is een kleurrijk geheel, waarin stipjes samen komen. Alle producten zijn uniek. Het werken in opdracht behoort ook tot de mogelijkheden. De lijfspreuk van Wendy is: ‘Let the Dots lead the way.’

Over de Kunstmarkt Haaksbergen 2024

De kunstmarkt Haaksbergen is een wervelend, kleurrijk, vernieuwend, creatief jaarlijks terugkerend evenement waar kunst- en cultuurmakers en vele, vele bezoekers iedere zomer naar uitkijken. De Kunstmarkt wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd, op zondag 21 juli 2024 in Park Scholtenhagen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kunstmarkt Haaksbergen

De Kunstmarkt Haaksbergen 2024 is een project van Art4More.nl

Tekst: Ton van Rijswijk
Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet