Cultuurmakers – Jeanne van Veghel

Jeanne van Veghel is één van de deelnemers aan de Kunstmarkt Haaksbergen 2024. De in Hengelo woonachtige kunstenares is beeldhouwster.

km24 Jeanne van Veghel 1

km24 Jeanne van Veghel 2

km24 Jeanne van Veghel 3

km24 Jeanne van Veghel 4

10 vragen aan de kunstenares

Ik ben geboren in Nuland, Brabant. 15 Jaar geleden ben ik naar Groningen verhuisd. Daar heb ik een beeldentuin geopend. Mijn man is overleden en ik heb een nieuwe man ontmoet. Met hem woon ik sinds een half jaar in Hengelo .

Mijn grootste passie is beeldhouwen. Mijn inspiratie haal ik van alles om me heen en hoor.

De tijd die ik nodig heb om een beeld te creëren ligt aan het materiaal en de grootte.

Ik heb 6 jaar een opleiding gevolgd.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst als alles mag en niets moet.

Ik heb nergens spijt over. Ik ben tevreden met mijn werk maar het kan altijd beter.

Mijn inspiratie krijg ik van vele creative mensen.

Mijn favoriete museum is het Louvre.

Mijn ideale plek om te wonen lijkt me Italië.

Over de Kunstmarkt Haaksbergen 2024

De kunstmarkt Haaksbergen is een wervelend, kleurrijk, vernieuwend, creatief jaarlijks terugkerend evenement waar kunst- en cultuurmakers en vele, vele bezoekers iedere zomer naar uitkijken. De Kunstmarkt wordt dit jaar voor de 18e keer georganiseerd, op zondag 21 juli 2024 in Park Scholtenhagen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kunstmarkt Haaksbergen

De Kunstmarkt Haaksbergen 2024 is een project van Art4More.nl

Eindredactie: Michel van der Voort
Een productie van RTV Sternet